Μειωμένη τιμή! Philco PIH/AG–1000E Θερμοπομπός υπέρυθρης τεχνολογίας Zoom

Philco PIH/AG–1000E Θερμοπομπός υπέρυθρης τεχνολογίας

14613

Philco

Τιμή WEB

109,00 € με ΦΠΑ

-51,00 €

160,00 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Πρωτοποριακή αντίσταση X-DUOS
Η αντίσταση X-DUOS είναι μια μονοκόμματη κατασκευή σε σχήμα Χ με ραβδώσεις στα πτερύγια, κατασκευασμένη από κράμα αλου- μινίου με χρήση νανοτεχνολογίας. Αυτό επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερ- μοκρασίας σε όλο το μήκος της αντίστασης.

Έξυπνος θερμοστάτης SMART CONTROL
Όλα τα ηλεκτρονικά μοντέλα διαθέτουν ψηφιακές ενδείξεις θερμοκρασίας με χρονοδιακόπτη που επιτρέπουν την ακριβή επιλογή της επιθυμητής θερμοκρασίας εξασφαλίζοντας απόλυτη οικονομία.Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του έξυπνου θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας (εως 0,1οC) SMART CONTROL που προσφέρει υψηλή θερμική απόδοση και μείωση του κόστους κατανάλωσης μέχρι και 20% συγκριτικά με άλλους τύπους θερμοστατών. Τα πλήκτρα ελέγχου επιτρέπουν την αυξομείωση της θερμοκρασίας κατά 1οC σε ένα μεγάλο εύρος λειτουργίας 5-30 οC. Ακόμα και σε περίπτωσηδιακοπής ρεύματος, η συσκευή κρατάει αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις τις συσκευής τις οποίες επαναφέρει μόλις ξεκινήσει η λειτουργία, χάρη στη λειτουργία μνήμης την οποία διαθέτει. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια σταθερή θερμοκρασία ολόκληρο το χειμώνα χωρίς να χρειάζονται συνεχείς ρυθμίσεις. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής οικονομικής λειτουργίας με εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι 50% με το πάτημα ενός κουμπιού.

Είναι επικίνδυνη η υπέρυθρη τεχνολογία;
Ο όρος υπέρυθρη, που χρησιμοποιείται για την τεχνολογία αυτή και πολλές φορές δημιουργεί φόβο, δεν είναι τίποτα περισσότερο από την περιγραφή του χρώματος των θερμικών κυμάτων (750nm - 1mm).Όπως και σε ένα τζάκι, η θερμότητα που εκπέμπεται είναι υπέρυθρη και για αυτό τα κύματα θερμότητας δεν είναι ορατά σε γυμνό μάτι καθώς είναι πάνω από το ερυθρό (κόκκινο) φάσμα. Στο τζάκι, η φλόγα είναι κόκκινη, αλλά η θερμότητα γύρω από αυτήν δεν είναι ορατή. Πλησιάζοντας όμως το χέρι μας σε αυτήν, μπορούμε να νιώσουμε τη θερμότητα χωρίς να τη δούμε. Για αυτό και ο όρος υπέρυθρη τεχνολογία δεν πρέπει να συγχέεται με την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία εκπέμπεται από τον ήλιο. Το φως του ήλιου, στο επίπεδο της γης αποτελείται από 44% φωτεινή ενέργεια, 3% υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και 53% υπέρυθρη ακτινοβολία. Στην υπεριώδη ακτινοβολία (400 – 10 nm), τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται είναι σε συχνότητες υψηλότερες από αυτές που ο άνθρωπος αναγνωρίζει ως ιώδες (μωβ) χρώμα. Η ακτινοβολία αυτή επηρρεάζει τα ανθρώπινα κύτταρα και μπορεί να οδηγήσει σε εγκαύματα ή ακόμα και στην εμφάνιση μορφών καρκίνου του δέρματος. Επειδή η υπέρυθρη ακτινοβολία έχει μεγαλύτερο μήκος κύματος, δεν διεισδύει βαθιά στο
δέρμα όπως η υπεριώδης ακτινοβολία (UV),που έχει την ικανότητα λόγω του μικρότερου μήκους κύματος να εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα και να το βλάψει καταστρέφοντας τα ανθρώπινα κύτταρα. Για το λόγο αυτό, η υπέρυθρη τεχνολογία είναι εντελώς ακίνδυνη.
  

Γιατί θερμαντικό υπέρυθρης τεχνολογίας PHILCO;
Χάρη στην αεροδυναμική σχεδίαση της PHILCO, τα θερμαντικά υπέρυθρης τεχνολογίας συνδυάζουν τη φυσική ροή θερμού αέρα σε ολόκληρο το χώρο με την εκπομπή θερμών κυμάτων, με τον ίδιο τρόπο που ένα τζάκι ζεσταίνει το χώρο. Η κυψελοειδής σχεδίαση της πρόσοψης λειτουργεί ως ένας αγωγός που εκπέμπει θερμή ακτινοβολία. Η θέση των ειδικών αντιστάσεων Y-DUOS εντός της συ-σκευής επιτρέπει το συνδυασμό υπέρυθρης και συναγωγικής τεχνολογίας παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα χωρίς απώλεια θερμότητας. Μέσω της συναγωγής (convection) ο κρύος αέρας εισέρχεται από το κάτω μέρος της συσκευής, με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν οι θερμοπομποί. Παράλληλα, η χρήση υπέρυθρης τεχνολογίας αυξάνει τη θερμοκρασία του χώρου θερμαίνοντας κατευθείαν τα αντικείμενα σε αυτόν μέσω της εκπομπής θερμικής ενέργειας. Πρακτικά, η υπέρυθρη τεχνολογία μπορεί να συγκριθεί με τη λειτουργία ενός παραδοσιακού τζακιού, με τη διαφορά ότι η θερμότητα που εκπέμπεται είναι σταθερή σε ένταση.

Όλα τα θερμαντικά υπέρυθρης τεχνολογίας διαθέτουν:

 • σύστημα θέρμανσης διπλής δράσης
 • ηλεκτρονικό θερμοστάτη ακριβείας με ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας
 • πλήκτρο επιλογής υψηλής απόδοσης/οικονομικής λειτουργίας
 • πρωτοποριακή αντίσταση Y-DUOS
 • αεροδυναμική σχεδίαση με κυψελοειδή πρόσοψη
 • αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
 • κλείδωμα πλήκτρων Child Lock
 • θερμοστάτη ασφαλείας για προστασία από υπερθέρμανση
 • αδιάβροχη λειτουργία IP24
 • χρονοδιακόπτη λήξης λειτουργίας 1-24 ώρες
 • λειτουργία μνήμης Smart Control για να μη χρειάζεται συνεχής προγραμματισμός των επιλογών λειτουργίας
 • αθόρυβη λειτουργία
 • ρόδες υψηλής αντοχής για ευκολία μετακίνησης
 • εξοπλισμό για εύκολη στήριξη στον τοίχο

Ισχύς λειτουργίας 1000/500 W
Για χώρους μέχρι 35 τ.μ.
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) εκ.: 59,2x43,6x8
Βάρος: 5,5 Kg

Έχετε δωρεάν μεταφορικά για κάθε παραγγελία: 

 • Απο 0€ στο δήμο Νέας Ιωνίας.
 • Από 100€ στο δήμο Αθηναίων, στο Νέο Ηράκλειο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, στο Γαλάτσι, στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) η δωρεάν μεταφορά αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας ή τη μεταφορά μέχρι το χώρο σας εφόσον η συσκευή χωράει στο ασανσέρ. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια τα μεταφορικά στο πρώτο βήμα του καλαθιού, δηλώνοντας τον ΤΚ της αποστολής. 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ

 • Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας η αποστολή γίνεται από έμπειρους ανθρώπους μας με φορτηγά της εταιρίας μας ή με ταχυμεταφορές.
 • Για μικροσυσκευές, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με δωρεάν αντικαταβολή ανά συσκευή.
 • Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 9 ευρώ και αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
 • Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

 • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 7kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 7€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
 • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 10kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 10€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
 • Για μικροσυσκευές που το βάρος τους ξεπερνάει τα 10kg, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 13€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

     

  * Τα μεταφορικά εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο της συσκευής μαζί με την συσκευασία της.
** Για παραγγελίες εκτός Aττικής δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών από τις αποθήκες μας μέχρι και την μεταφορική εταιρεία της Αττικής.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Για μεγάλες συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτως ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας.
Μεταφέρουμε την παραγγελία σας έως τη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα δωρεάν.
Εάν επιθυμείτε αποστολή με δική σας μεταφορική, παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

 Προϊόντα αποκλειστικά από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες

 35 χρόνια δίπλα σας με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα

 Μέλος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αλυσίδας ηλεκτρικών Euronics

 Υπηρεσίες ασφαλής μεταφοράς, εγκατάστασης και φύλαξης προϊοντων

 Δωρεάν και αυθημερόν παράδοση στη Νέα Ιωνία

 Πληρωμή με 10 διαφορετικούς τρόπους

 

ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΦΥΛΑΞΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΔΩΡΕΑΝ & ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ*