Liebherr CBNef 5735 Ψυγειοκαταψύκτης

19204

Liebherr

Με 10 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ και 5 στα υπόλοιπα μέρη (αντί για δύο).Η δωρεάν επέκταση εγγύησης ισχύει σε επιλεγμένα από την Liebherr καταστήματα,μεταξύ αυτών και στο δικό μας.

Made in Germany

Logo

More details


ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τιμή WEB

1 549,00 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

BluPerformance

Περισσότερος χώρος στο εσωτερικό για τρόφιμα, οικονομική και ενεργειακά αποδοτική λειτουργία, εύκολος και άνετος χειρισμός και εξαιρετικό ντιζάιν: Στον τομέα της ψύξης και της κατάψυξης, οι συσκευές BluPerformance της Liebherr θέτουν νέους τόνους και πρότυπα.

BioFresh

Η τεχνολογία BioFresh εγγυάται τις τέλειες κλιματικές συνθήκες για παρατεταμένη φρεσκάδα. Σε μια θερμοκρασία λίγο πάνω από τους 0°C και την ιδανική υγρασία αέρα, τα φρούτα και τα λαχανικά, το κρέας και το ψάρι διατηρούν τις πολύτιμες για την υγεία βιταμίνες τους.

NoFrost

Με το σύστημα NoFrost, τα κατεψυγμένα προϊόντα παγώνουν με ψυχρή ανακυκλοφορία αέρα και η υγρασία διαχέεται. Έτσι ο χώρος της κατάψυξης παραμένει μόνιμα χωρίς πάγο και τα τρόφιμα δεν καλύπτονται με πάγο.

DuoCooling

Με δύο ξεχωριστά ρυθμιζόμενα κυκλώματα ψύξης, με το DuoCooling στους ψυγειοκαταψύκτες, η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια και ανεξάρτητα στην κατάψυξη και στο ψυγείο. Επιπλέον, δεν πραγματοποιείται ανταλλαγή αέρα μεταξύ ψυγείου και κατάψυξης. Έτσι αποτρέπεται η μεταφορά οσμών και η αφυδάτωση των τροφίμων.

SmartSteel

Το SmartSteel μειώνει σημαντικά την ορατότητα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων και είναι ιδιαίτερα εύκολα στον καθαρισμό.

Οθόνη αφής 2,4"

Η οθόνη αφής 2,4" υψηλής ανάλυσης και υψηλής αντίθεσης είναι τοποθετημένη πίσω από την πόρτα και επιτρέπει τη διαισθητική ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Οι θήκες BioFresh μπορούν να τραβηχτούν προς τα έξω πάνω σε εύκολης κύλισης τηλεσκοπικά συρταρωτά και να αφαιρεθούν άνετα από γωνία ανοίγματος πόρτας 90°.

Τα ράφια αποθήκευσης GlassLine από γυαλί ασφαλείας μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος ανάλογα με τις ανάγκες. Είναι άθραυστα, ανθεκτικά στις χαραγές και εύκολα στον καθαρισμό. Με τα ράφια αποθήκευσης που σύρονται το ένα κάτω από το άλλο, δημιουργείται γρήγορα και εύκολα χώρος για ψηλά δοχεία.

Η σταθερή κατασκευή της λαβής με ενσωματωμένο μηχανισμό ανοίγματος, σε κομψή και υψηλής ποιότητας εμφάνιση, επιτρέπει το άνετο και χωρίς κόπο άνοιγμα της πόρτας.

Χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, με περιορισμένες διαστάσεις και ενεργειακά αποδοτικά: Τα LED μεγάλης διάρκειας εξασφαλίζουν τον τέλειο φωτισμό του εσωτερικού χώρου. Χάρη στην ελάχιστη εκπομπή θερμότητας, τα φρέσκα τρόφιμα αποθηκεύονται πάντα ιδανικά.

Το αποδοτικό σύστημα PowerCooling φροντίζει για το γρήγορο πάγωμα των φρέσκων αποθηκευμένων τροφίμων και την ομοιόμορφη θερμοκρασία ψύξης σε ολόκληρο τον εσωτερικό χώρο. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα FreshAir που είναι ενσωματωμένο στον ανεμιστήρα καθαρίζει τον αέρα που κυκλοφορεί και δεσμεύει τις δυσάρεστε οσμές. Η λειτουργία απομνημόνευσης στο σύστημα ελέγχου δείχνει πότε χρειάζεται αλλαγή του φίλτρου.

Στις συσκευές Liebherr με την επιγραφή «SmartDevice», το SmartDeviceBox επιτρέπει τον έλεγχο της συσκευής και τη χρήση περαιτέρω υπηρεσιών μέσω υπολογιστή ή κινητών τερματικών συσκευών. Το SmartDevcieBox μπορεί να παραγγελθεί ως αξεσουάρ. Σε ορισμένες συσκευές, το SmartDeviceBox είναι ήδη ενσωματωμένο. Αυτό προσδιορίζεται με το «i» στην ονομασία της συσκευής – για παράδειγμα, KBi 4350.

Το SmartSteel μειώνει σημαντικά την ορατότητα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Χάρη στο φινίρισμα του ανοξείδωτου χάλυβα, οι επιφάνειες SmartSteel καθαρίζονται πολύ εύκολα και είναι ουσιαστικά απρόσβλητες από χαραγές.

Για τη γρήγορη ψύξη των φρέσκων τροφίμων, το SuperCool αποδίδει μεγάλα αποθέματα ψύχους. Η επαναφορά των +2°C στο ψυγείο στην αρχική θερμοκρασία πραγματοποιείται με βάση τον χρόνο ή την ποσότητα και συνεισφέρει έτσι στην εξοικονόμηση ρεύματος.

Για την κατάψυξη των φρέσκων τροφίμων με τρόπο ώστε να προστατεύονται οι βιταμίνες τους, το SuperFrost αποδίδει μεγάλα αποθέματα ψύχους. Η επαναφορά των -32°C στην κατάψυξη στην αρχική θερμοκρασία πραγματοποιείται με βάση τον χρόνο ή την ποσότητα και συνεισφέρει έτσι στην εξοικονόμηση ρεύματος.

Η αντικαθιστούμενη στεγανοποίηση της πόρτας υποστηρίζει την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων. Κατασκευασμένη ώστε να ταιριάζει οπτικά με το χρώμα της πόρτας ή του περιβλήματος, τοποθετείται εύκολα, καθαρίζεται και αντικαθίσταται εύκολα και επιτρέπει έτσι την άριστη υγιεινή.

Με την αφαίρεση των συρταριών κατάψυξης και των ενδιάμεσων γυάλινων ραφιών που βρίσκονται από κάτω, προκύπτει το VarioSpace, το πρακτικό σύστημα για εξαιρετικά ψηλό χώρο στοίβαξης.

Ομάδα προϊόντοςΨυγειοκαταψύκτης με BioFresh και NoFrost
GTIN4016803050872
Ενεργειακή κλάση *D
Κατανάλωση ενέργειας σε 24 ώρες *0,534 kWh / 24h
Κατανάλωση ενέργεια ανά έτος *195 kWh/a
Κλάση κλίματοςSN-T
Θόρυβος - ηχητική ισχύς38 dB
Ωφέλιμη χωρητικότητα, συνολικά381 l
Ψυγείο275 l
από αυτά BioFresh108 l
Κατάψυξη106 l
Συνολική μικτή χωρητικότητα434 l
Ψυγείο306 l
από αυτά BioFresh122 l
Κατάψυξη128 l
Τάση220-240 V ~
Συχνότητα50/60 Hz
Φορτίο σύνδεσης1,4 A 190 W
Εξωτερικές διαστάσεις (Υ/Π/Β)201 / 70,0 / 66,5 cm
Ύψος / Πλάτος / Βάθος (με συσκευασία)2.087,0 / 715,0 / 751,0 mm
Βάρος (χωρίς συσκευασία)90,90 kg
Βάρος (με συσκευασία)97,70 kg
Εύρος θερμοκρασίας ψυγείου+3 °C έως +9 °C
Εύρος θερμοκρασίας κατάψυξης-15 °C έως -26 °C
Σύστημα ελέγχουΟθόνη αφής TFT 2,4" μονόχρωμη με ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας
Θέσηπίσω από την πόρτα
ΧειρισμόςΗλεκτρονική οθόνη αφής
Ρυθμιζόμενοι κύκλοι ψύξης2
Ζώνες θερμοκρασίας3
Ένδειξη θερμοκρασίαςΨυγείο/κατάψυξη και ζώνη BioFresh
Βλάβη: προειδοποιητικός ήχοςοπτικοακουστικό
FrostControl
Ηχητικό σήμα προειδοποίησης πόρτας ψυγείουοπτικοακουστικό
Ηχητικό σήμα προειδοποίησης πόρτας κατάψυξηςοπτικοακουστικό
Παιδική ασφάλεια
SuperCool
SuperFrostχρονορύθμιση
HolidayMode
Vernetzbar (SmartDevice-fähig) **
SmartDeviceBoxμεταβαλλόμενο
Θήκη 0° ***BioFresh
Διαδικασία απόψυξηςαυτόματα
Ψύξη με ανακυκλωνόμενο αέρα
ΦωτισμόςΦωτισμός οροφής LED
Ανοδικός φωτισμός
Αριθμός ραφιών ψυγείου4
από αυτά ρυθμιζόμενα σε ύψος3
από αυτά διαιρούμενα1
Υλικό ραφιών ψυγείουΓυαλί
Θέση για φιάλεςενσωματωμένο
Ντιζάιν ραφιών εσωτερικού πόρταςComfort GlassLine
Αριθμός θέσεων εναπόθεσης φιαλών1
Αριθμός ραφιών για κονσέρβες2
Αριθμός VarioBox0
Αυγοθήκες
Αριθμός θηκών BioFresh2
συρόμενα σε τηλεσκοπικές ράβδους
DrySafe1
από αυτά HydroSafe1
με φωτισμό
BioFresh-Plus
Αριθμός φρουτοθηκών / λαχανοθηκών0
από αυτά τηλεσκοπικά συρτάρια0
από αυτά συρόμενα με τροχούς0
με φωτισμό
Φίλτρο ενεργού άνθρακα
NoFrost
Χαρακτηριστικά αστέρια4
Τεχνολογία ψύξηςNoFrost
Διαδικασία απόψυξηςαυτόματα
Διάρκεια αποθήκευσης σε βλάβη24 h
Δυναμικότητα κατάψυξης εντός 24 ωρών16 kg
Συρτάρια στην κατάψυξη3
από αυτά τηλεσκοπικά συρτάρια0
από αυτά συρόμενα με τροχούς0
Υλικό των ραφιών της κατάψυξηςΓυαλί
VarioSpace
Φωτισμός
Μετασχηματιστές ψύξης0
Παγοθήκη1
IceMaker
Φίλτρο νερού
Σύστημα FrostSafeμε κλειστά συρτάρια με διαφανή πρόσοψη
Δίσκοι κατάψυξης0
Ντιζάιν πόρταςHardLine
Χρώμα περιβλήματοςΑσημί
Υλικό πόρταςΠόρτα από ανοξείδωτο ατσάλι με SmartSteel
Υλικό πλευρικών τοιχωμάτωνΑτσάλι
ΛαβήΛαβή αλουμινίου με ενσωματωμένο μηχανισμό ανοίγματος
Άνοιγμα πόρταςδεξί μετατρέψιμο
Τροχοί μεταφοράς πίσω
Δυνατότητα εισαγωγής μέσω του μπροστινού αερισμού

Έχετε δωρεάν μεταφορικά για κάθε παραγγελία: 

  • Απο 0€ στο δήμο Νέας Ιωνίας.
  • Από 100€ στο δήμο Αθηναίων, στο Νέο Ηράκλειο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, στο Γαλάτσι, στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) η δωρεάν μεταφορά αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας ή τη μεταφορά μέχρι το χώρο σας εφόσον η συσκευή χωράει στο ασανσέρ. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια τα μεταφορικά στο πρώτο βήμα του καλαθιού, δηλώνοντας τον ΤΚ της αποστολής. 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ

  • Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας η αποστολή γίνεται από έμπειρους ανθρώπους μας με φορτηγά της εταιρίας μας ή με ταχυμεταφορές.
  • Για μικροσυσκευές, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με δωρεάν αντικαταβολή ανά συσκευή.
  • Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 9 ευρώ και αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
  • Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 7kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 7€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 10kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 10€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που το βάρος τους ξεπερνάει τα 10kg, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 13€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

     

  * Τα μεταφορικά εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο της συσκευής μαζί με την συσκευασία της.
** Για παραγγελίες εκτός Aττικής δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών από τις αποθήκες μας μέχρι και την μεταφορική εταιρεία της Αττικής.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Για μεγάλες συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτως ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας.
Μεταφέρουμε την παραγγελία σας έως τη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα δωρεάν.
Εάν επιθυμείτε αποστολή με δική σας μεταφορική, παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

 Προϊόντα αποκλειστικά από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες

 35 χρόνια δίπλα σας με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα

 Μέλος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αλυσίδας ηλεκτρικών Euronics

 Υπηρεσίες ασφαλής μεταφοράς, εγκατάστασης και φύλαξης προϊοντων

 Δωρεάν και αυθημερόν παράδοση στη Νέα Ιωνία

 Πληρωμή με 10 διαφορετικούς τρόπους

 

ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΦΥΛΑΞΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΔΩΡΕΑΝ & ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ*