Inventor Legend LDVI-09WFI/LDVO-09 Κλιματιστικό

23151

Inventor

Σειρά κλιματιστικών Legend ενεργειακής κλάσης Α+++, με UVC, Ιονιστή, Αισθητήρα Κίνησης, Αθόρυβη Λειτουργία και Φίλτρο HEPA!

Logo

More details


ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τιμή WEB

649,00 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Θρυλικές λειτουργίες για άνεση, οικονομία & υγιεινή ατμόσφαιρα

Η νέα σειρά Legend διαθέτει λειτουργίες που σας προσφέρουν ό,τι ζητάτε από ένα κλιματιστικό. Η ενεργειακή κλάση Α+++ σε Ψύξη και Θέρμανση (Θερμή Ζώνη) εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για εξοικονόμηση χρημάτων, ενώ λειτουργίες όπως η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C & ο Ιονιστής φροντίζουν για έναν χώρο με καθαρό αέρα χωρίς μικρόβια. Επιπλέον, με τον Αισθητήρα Κίνησης που διαθέτει η μονάδα, η αίσθηση άνεσης στον χώρο σας φτάνει σε νέο επίπεδο.

Ενεργειακή Κλάση Α+++

Η τεχνολογική υπεροχή της σειράς Corona εγγυάται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ (ψύξη και θέρμανση - θερμή ζώνη) των κλιματιστικών Inventor και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα όπως ακριβώς την ονειρεύεστε. Παράλληλα εξοικονομήστε χρήματα ενώ επίσης φροντίζετε για το ενεργειακό αποτύπωμα με την επιλογή κλιματιστικού χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης.

Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C & Ιονιστής

Η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, αφού χάρη στο υπεριώδες φως “σπάει” τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του κλιματιστικού, προσφέροντας απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Ο Ιονιστής εξασφαλίζει με φυσικό & αποτελεσματικό τρόπο την απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές κλπ. και παρέχει αέρα υψηλής καθαριότητας που προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και σας απαλλάσσει από τις ενοχλητικές επιπτώσεις της κακής ποιότητας του αέρα εσωτερικού χώρου.

Αισθητήρας Κίνησης

Εξασφαλίστε μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, με την πρωτοποριακή τεχνολογία του Αισθητήρα Κίνησης. Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε, ρυθμίζοντας την κατεύθυνση της ροής του αέρα του κλιματιστικού σας στο σημείο που βρίσκεστε ή αντίθετα από αυτό και απολαύστε άριστες συνθήκες άνεσης στον χώρο σας. Μειώστε το λειτουργικό κόστος του κλιματιστικού και εξοικονομήστε χρήματα, χάρη στη δυνατότητα που προσφέρει ο Αισθητήρας Κίνησης στη μονάδα να μειώνει ή να ενισχύει την απόδοσή της, κάθε φορά που αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία σας από τον χώρο.

Αθόρυβη Λειτουργία

Η εσωτερική μονάδα είναι σχεδιασμένη για να παρέχει υψηλές αποδόσεις, με χαμηλή στάθμη θορύβου, ώστε να απολαμβάνετε εξαιρετικές συνθήκες θερμοκρασίας και απόλυτης ησυχίας.

Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA

Το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA απομακρύνει από την ατμόσφαιρα ακόμα και τα πιο μικρά αιωρούμενα σωματίδια, όπως μικρόβια, ιούς, γύρη, καπνό κτλ., καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα στον χώρο σας και μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών.

Φίλτρο Τριπλής Δράσης

Το Φίλτρο Τριπλής Δράσης με Vitamin C, Silver Ion και Cold Catalyst, προστατεύει το δέρμα σας και βελτιώνει τον αέρα

Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η κίνηση των περσίδων δεν γίνεται μόνο οριζόντια αλλά και κάθετα, οδηγώντας τον αέρα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου.

Λειτουργία Follow Me

Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.

Λειτουργία ECO

Εξοικονομήστε ενέργεια με τη λειτουργία ECO που ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία του κλιματιστικού στους 24°C, ενώ ορίζει τη λειτουργία του ανεμιστήρα ως αυτόματη. Η δυνατότητα ενεργοποίησης αφορά αποκλειστικά στη λειτουργία Ψύξης και στην περίπτωση που την προγραμματίσουμε ενώ έχουμε ήδη ρυθμισμένη θερμοκρασία μεγαλύτερη των 24°C, η συσκευή διατηρεί τη μεγαλύτερη τιμή.

Wi-Fi Standard

Οι Wi-Fi Standard σειρές κλιματιστικών της Inventor, περιλαμβάνουν USB stick, ώστε να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης διαχείρισης. Mέσω της έξυπνης λειτουργίας Wi-Fi, δημιουργείτε το περιβάλλον που εσείς επιθυμείτε, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή (από το Google Play ή το App Store) ανάλογα με τη σειρά που έχετε προμηθευτεί και εξοικονομήστε ενέργεια ρυθμίζοντας το κλιματιστικό σας μέσω του Smartphone ή του Tablet σας.

Hotel Menu

Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών και συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας.

Χρυσή Προστασία

Προστατέψτε το κλιματιστικό σας και επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής του, χάρη στην εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη του συμπυκνωτή της εξωτερικής μονάδας. Η αντιδιαβρωτική του σύσταση αυξάνει την ανθεκτικότητα στον αλμυρό αέρα, τη βροχή και σε άλλα διαβρωτικά στοιχεία, βελτιώνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας και αποτρέποντας την αναπαραγωγή και την εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο. Χάρη στο ειδικό αυτό στοιχείο, επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Θέρμανση 8°C

Αποφύγετε πιθανές καταστροφές από καιρικά φαινόμενα σε χώρους που δεν θερμαίνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία 8°C και το κλιματιστικό θα θερμάνει το χώρο όσο χρειάζεται, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία στους 8°C. Προστατέψτε τα αντικείμενα στον χώρο σας και εξασφαλίστε χαμηλή κατανάλωση με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη χειμερινή περίοδο.

Breeze Away

Η λειτουργία Breeze Away φροντίζει ο αέρας του κλιματιστικού να μην κατευθύνεται προς εσάς. Κατά τη διάρκεια των λειτουργιών Ψύξης, Ανεμιστήρα και Αφύγρανσης, ρυθμίζεται αυτόματα η κλίση των περσίδων στις 35° προσαρμόζοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να απολαμβάνετε τη σωστή θερμοκρασία στον χώρο σας χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του αέρα.

Δυνατότητα Αντιστάθμισης Θερμοκρασίας

H θερμοκρασία που αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας της εσωτερικής μονάδας μπορεί να διαφέρει από την πραγματική θερμοκρασία του χώρου μας, λόγω της θέσης εγκατάστασης της μονάδας σε μεγάλο ύψος. Με αυτή την λειτουργία ελαχιστοποιούμε την διαφορά και πετυχαίνουμε τις καλύτερες συνθήκες στο χώρο.

Χαρακτηριστικά

• Άριστη απόδοση και μέγιστη οικονομία χάρη στην Ενεργειακή Κλάση Α+++

• Απόλυτα υγιεινή & καθαρή ατμόσφαιρα με την Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C & τον Ιονιστή

• Ιδανική θερμοκρασία & εξοικονόμηση ενέργειας με τον Αισθητήρα Κίνησης

• Τέλεια ατμόσφαιρα με την ησυχία που θέλετε στον χώρο σας χάρη στην Αθόρυβη Λειτουργία

• Αντιμετώπιση μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών χάρη στο πανίσχυρο Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA

• Απομακρυσμένη διαχείριση μέσω WiFi

• Ροή αέρα τεσσάρων κατευθύνσεων

• Ενεργειακής κλάσης Α+++

• Λειτουργία ύπνου

• Λειτουργία θέρμανσης σε χαμηλές θερμοκρασίες

• Λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης

• Εγγύηση 10 έτη

• Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας (MxΠxY) cm: 795x225x295 

• Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας (MxΠxY) cm: 805x330x554 

Έχετε δωρεάν μεταφορικά για κάθε παραγγελία: 

  • Απο 0€ στο δήμο Νέας Ιωνίας.
  • Από 100€ στο δήμο Αθηναίων, στο Νέο Ηράκλειο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, στο Γαλάτσι, στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) η δωρεάν μεταφορά αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας ή τη μεταφορά μέχρι το χώρο σας εφόσον η συσκευή χωράει στο ασανσέρ. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια τα μεταφορικά στο πρώτο βήμα του καλαθιού, δηλώνοντας τον ΤΚ της αποστολής. 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ

  • Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας η αποστολή γίνεται από έμπειρους ανθρώπους μας με φορτηγά της εταιρίας μας ή με ταχυμεταφορές.
  • Για μικροσυσκευές, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με δωρεάν αντικαταβολή ανά συσκευή.
  • Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 9 ευρώ και αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
  • Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 7kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 7€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 10kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 10€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που το βάρος τους ξεπερνάει τα 10kg, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 13€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

     

  * Τα μεταφορικά εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο της συσκευής μαζί με την συσκευασία της.
** Για παραγγελίες εκτός Aττικής δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών από τις αποθήκες μας μέχρι και την μεταφορική εταιρεία της Αττικής.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Για μεγάλες συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτως ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας.
Μεταφέρουμε την παραγγελία σας έως τη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα δωρεάν.
Εάν επιθυμείτε αποστολή με δική σας μεταφορική, παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

 Προϊόντα αποκλειστικά από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες

 35 χρόνια δίπλα σας με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα

 Μέλος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αλυσίδας ηλεκτρικών Euronics

 Υπηρεσίες ασφαλής μεταφοράς, εγκατάστασης και φύλαξης προϊοντων

 Δωρεάν και αυθημερόν παράδοση στη Νέα Ιωνία

 Πληρωμή με 10 διαφορετικούς τρόπους

 

ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΦΥΛΑΞΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΔΩΡΕΑΝ & ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ*