ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών σε όλη την Ελλάδα

Κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε στο κατάστημα “Σπίθας Ηλεκτρικά” φθάνει στην πόρτα σας με εγγυημένη ασφάλεια κατά τη μεταφορά.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε πως κάθε συσκευή μεταφέρεται στο χώρο σας με ταχύτητα και αξιοπιστία, πολλές από τις αποστολές μας πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα οχήματα.

Έτσι, παρά τον μεγάλο όγκο των παραγγελιών που δεχόμαστε καθημερινά, φροντίζουμε ώστε οι παραγγελίες της Αθήνας και πολλών ακόμη περιοχών της Αττικής, να παραδίδονται καθημερινά, από το έμπειρο προσωπικό μας, άμεσα, με ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις ή φθορές!

Στις υπόλοιπες περιοχές, η μεταφορά των ειδών που επιλέγετε πραγματοποιείται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών. Φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα να είναι ασφαλή κατά τη μεταφορά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την ειδική συσκευασία που παρέχεται από τον επίσημο κατασκευαστή/ αντιπρόσωπο. Η φύλαξη των προϊόντων γίνεται στο κατάστημά, τηρώντας κάθε κανόνα ασφάλειας και προστασίας του προϊόντος. Εάν επιθυμείτε μεταφορά είδους με μεγάλο όγκο σε όροφο άνω του ισογείου και δεν χωρά σε ασανσέρ, τότε θα πρέπει να μας ενημερώσετε κατά την παραγγελία ώστε η μεταφορά να περιλαμβάνει γερανό. Το κόστος του γερανού επιβαρύνει τον πελάτη.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τα μεταφορικά κόστη και τις περιοχές παράδοσης εδώ.

Εάν δεν επιθυμείτε μεταφορά, μπορείτε να παραλάβετε τα είδη που επιλέξατε από το κατάστημά μας. Για την παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική ή τηλεφωνική κράτηση και είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητάς σας για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες διευκρινίσεις και γνωρίστε μας καλύτερα!ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΦΥΛΑΞΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΔΩΡΕΑΝ & ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ*